top of page

Visie

Ik geloof dat een buitenruimte aantrekkelijk moet zijn voor mens en dier. Een groene tuin is aantrekkelijk en rustgevend voor u en creëert een leefgebied voor vogels, insecten en kleine zoogdieren. Wat is er nou lekkerder dan ’s ochtends een kop koffie drinken in de tuin met het gezang van vogels? Of op een zwoele nazomeravond in de tuin te ontspannen terwijl er een egeltje rondscharrelt?

Groen werkt stress verminderend en geeft een akoestische demping. Daarnaast zorgt een groene tuin voor een betere waterhuishouding en verbeteren planten de luchtkwaliteit.

 

Mijn doel is dan ook om buitenruimtes groener te maken met een grote diversiteit aan planten. Daarbij let ik er op dat de tuin aansluit bij uw wensen en ieder seizoen iets nieuws biedt.

Ik vind het belangrijk dat uw tuin bij u, uw huis en de omgeving past. Een bosrijke omgeving vraagt om een ander soort beplanting dan een polderlandschap. Mijn streven is om een beplanting te maken die onderhoudsvriendelijk is. Daarbij let ik op de aanwezige omstandigheden, zoals grondsoort, hoeveelheid licht en of de grond erg nat of juist droog is. Door de juiste plant op de juiste plaats te zetten zullen de planten het vanzelfsprekend goed doen.

bottom of page